Koop ons fotoboek (editie 2022)

  • Untitled photo
  • Untitled photo

Stadsbiografie Brussel is een collectief van fotografen die gebeten zijn door de stad. Ze verruimen hun kennis gedurende de wekelijkse “Stadsbiografie-sessies” in het G.C. De Markten. De leden bespreken daar hun foto’s en verbreden hun fotografische blik door het werk van bekende fotografen van vroeger en nu te analyseren. Op zaterdag trekt het collectief er in groep op uit om het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, zijn bewoners en bezoekers in beeld te brengen. Zo divers als deze boeiende stad is, zo verschillend zijn de fotografen. Ieder haar/zijn stijl, ieder haar/zijn kijk op Brussel. Hun passie resulteert in tentoonstellingen, in talrijke illustraties van publieke of half-publieke publicaties en websites, en nu een derde fotoboek.


Fotografen

Selma Verbert, Rose Vandepitte, Piet Deslé, Patricia Grobben, Maxim Van den Bossche, Luc Auwaerts, Katrien Colenbie, Jochem Oomen, Jan Brouckaert, Herman Genbrugge, Godfried Meesters, Gaetan Carlier, Fabienne Claes, Dries Gilles, Diederik Boomputte, Danielle Antonis, Carla Desmet, Bert Boogaerts en Anne Pailhes.


Waar te verkrijgen

Passa Porta, Antoine Dansaertstraat 46 te 1000 Brussel

Plaizier, Oud Korenhuis 30, 1000 Brussel

Sint-Gorikshallen, Sint-Goriksplein 1, 1000 Brussel


Bestel je het boek liever per post? Dat kan natuurlijk ook. Stuur  een mailtje naar info@stadsbiografiebrussel.com en we helpen je  graag verder! Ook vorige edities (2018 en 2020) kan je via mail bestellen zolang de voorraad strekt. 


Prijs

Het boek kost € 15 via de bovenstaande adressen.Powered by SmugMug Owner Log In