Koop ons fotoboek (editie 2020)

  • Untitled photo
  • Untitled photo

Stadsbiografie Brussel is een collectief van fotografen die gebeten zijn door de stad. Sommigen hebben een grondige technische opleiding achter de rug. Anderen doen hun kennis op gedurende de “Stadsbiografie- sessies”. Door hun foto’s week na week samen te bespreken in het G.C. De Markten, bouwen de leden ervaring op. Om die fotografische blik nog te verruimen wordt ook het werk van bekende fotografen van vroeger en nu geanalyseerd. In het weekend trekt het collectief er in groep op uit om het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, zijn bewoners en bezoekers beter in beeld te brengen. Zo divers als deze boeiende stad is, zo verschillend zijn de fotografen. Ieder zijn stijl, ieder zijn kijk op Brussel. Dat resulteert in tentoonstellingen, in talrijke illustraties van publieke of half-publieke publicaties en websites, en nu in de tweede editie van dit fotoboek.


wie - fotografen

Selma Verbert, Rose Vandepitte, Piet Deslé, Patricia Grobben, Maxim Van den Bossche, Luc Auwaerts, Katrien Colenbie, Jochem Oomen, Herman Sleebus, Herman Genbrugge, Godfried Meesters, Fabienne Claes, Diederik Boomputte, Danielle Antonis, Carla Desmet, Birgit Theunissen, Bert Boogaerts en Anne Pailhes.


waar

Calaveras gallery, Vossenstraat 15 te 1000 Brussel

GC De Markten, Oude Graanmarkt 5 te 1000 Brussel

La Suite, Lombardstraat 15 te 1000 Brussel

Passa Porta, Antoine Dansaertstraat 46 te 1000 Brussel

Peinture Fraîche, Notarisstraat 10 te 1050 Elsene

Standaard Boekhandel, Anspachlaan 28 te 1000 Brussel

Vanclever beeld en object, Hoogstraat 157 te 1000 Brussel


Bestel je het boek liever per post? Dan kan natuurlijk ook. Stuur dan een mailtje naar brusselstadsbiografie@gmail.com en we helpen je dan graag verder!


hoeveel

Het boek kost € 15 via de bovenstaande adressen.


voorvertoning

Klik  hier

Powered by SmugMug Owner Log In